Nowe produkty w ofercie

Zakłady Mięsne Wadowice wraz z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie przeprowadziły prace badawczo – rozwojowe, których efektem było powstanie produktów funkcjonalnych o charakterze prozdrowotnym. Najważniejsze zalety opracowanych wyrobów mięsnych to:

  • zwiększony udział błonnika w porównaniu do tradycyjnych wyrobów mięsnych
  • zwiększony udział kwasów omega 3 w porównaniu do tradycyjnych wyrobów mięsnych
  • zmniejszony udział soli w porównaniu do tradycyjnych wyrobów mięsnych
  • zwiększona zawartość białka w porównaniu do tradycyjnych wyrobów mięsnych
  • wysoka jakość i smak – potwierdzone w ocenie konsumenckiej

Przeprowadzenie badań i opracowanie nowych produktów funkcjonalnych było możliwe dzięki dofinansowaniu z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020.


nowe produkty

Zobacz ofertę nowych produktów

 

Zakłady Mięsne WADOWICE partnerem Festiwalu Kuchni Międzynarodowej

Zakłady Mięsne WADOWICE partnerem Festiwalu Kuchni Międzynarodowej organizowanym przez Unilever Food Solutions Polska.

Szczegóły


zm-festiwal
 

Wyroby garmażeryjne

Pragniemy przedstawić Państwu ofertę wyrobów garmażeryjnych.

Oferta do pobrania


wyroby garmazeryjne
 

Wędliny bez E

Pragniemy przedstawić Państwu linię produktów bez E. Wędliny te posiadają tylko naturalne składniki, przy ich produkcji nie stosujemy żadnych dodatków funkcjonalnych, takich jak: substancje konserwujące, wzmacniacze smaku, stabilizatory, substancje zagęszczające, barwniki, przeciwutleniacze, itd. Wędliny te są także produktami bezglutenowymi.

Oferta

wędliny bez e
 


Strona 1 z 2

Katalogi produktów (pdf)


Katalogi produktów

Nowości

Wyroby garmażeryjne

Pragniemy przedstawić Państwu ofertę wyrobów garmażeryjnych.

Oferta do pobrania


wyroby garmazeryjne
strony internetowe dla firm